maanantai 25. huhtikuuta 2016

Pieniä koiria suuressa maailmassa


Nämä pennut ovat niin kivoja. Terassikin on pienen pennun näkökulmasta suuri, mutta luottavaisena Maisa ja Pepe tutustuvat ympäröivään maailmaan. Lumitilanteemme näkyy myös taustalla eli ei tarvitse meillä puhua takatalvesta. Talvi on ja pysyy. Hanget eivät vielä ole paljon painuneet ja tänä aamuna oli taas uutta luntakin terassilla.

Lumi ei kuitenkaan kaveruksia haittaa ja pentujen tassunjäljet lumessa ovat jotain uskomattoman suloista! Tänään pennut lähtivät ensimmäistä kertaa aamu-ulkoilulle muiden mukana, koska olivat tikkana mukaan tulossa ja ensimmäistä kertaa tehtiin myös aamun ensimmäiset tarpeet ulos hangelle. Merkittäviä virstanpylväitä pikkukoirien elämässä!



Nyt on myös leikitty siivillä. Kuivissa siivissä on aika mieto riistan haju, mutta reippaasti molemmat nappaavat siivet ja kaiken muunkin kantoon. Tai raahaukseen, jos ei saa suuhun asti. Talossa liikkuu jo paljon asioita itsekseen, lapsen kantelepussista ja pilkkirepusta alkaen. Verhot eivät enää voi roikkua lattialle, koska niissä on varsin hauska pyöriä.

Perheessä on todellinen hoitotäti. Siiri nauttii kovasti pentujen seurasta ja Helmikin, kuvan epäluuloisesta ilmeestä huolimatta, antaa Siirin toimia apuleikittäjänä ja -kasvattajana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti