sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Sisko ja sen veli 9 vrk

Pennut voivat hyvin ja paksusti. Paino on molemmilla noussut melko tasaisesti ja ruokahalua riittää, kuten videolta voi nähdä. Molemmat tuntuvat jänteviltä ja eläväisiltä. Melkein jo pelottaa, millaista menoa on muutaman viikon päästä... Silmät avautuvat kavereilla lähipäivinä, huomenna ne ovat jo 10 vrk.

Väkisinkin täytyy hämmästellä pentujen nopeaa kehitystä, ne kasvavat ihan silmissä.Vähitellen ne muuttuvat marsusta koiraksi. Uros painoi syntyessään 290 g ja nyt 750 g. Narttu oli syntyessään 246 g ja nyt painoa on jo 640 g. Maitoa riittää todella hyvin näille kahdelle.


Helmi viettää nyt jo aikaa välillä pentulaatikon ulkopuolella. Pennut nukkuvat tyytyväisenä keskenään ja Helmi tarkkailee talon tapahtumia. Käy usein tarkistamassa kodinhoitohuoneessa, että pennuilla on kaikki hyvin ja palaa sitten takaisin puuhastelemaan muuta. Aktiiviselle koiralle, jollainen Helmikin on, on kyllä tarjottava hieman muutakin virikettä kuin pentulaatikossa istuminen. Jaksaa sitten paremmin hoitaa jälkikasvuaan, kun ihan kaikki tavallinen elämä ei ole tauolla. Jääkaapilta saattaa saada nakin, kun karhunmetsästäjä sinne suuntaa. Takametsässä on pikkuisen katseltu riekon ja jäniksen jälkiäkin, mutta pidemmät lenkit odottavat vielä vähän aikaa.

Nimetkin näillä jo melkein on...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti