sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Keväthankia ja tuulta tunturissa

Johan on muutama ihana aurinkoinen kevätpäiväkin saatu tänne meille, vaikka sää on ollut vähän epätavallinenkin. Tuuli on ollut harvinaisen voimakas, melkein häiritsevä. Lumikenkäily onnistuu jo hyvin tunturissa ja hanki kantaa. Alemmas metsään laskeutuessa voi upota reilustikin, joten niinpä tässäkin videopätkässä valitettavasti linnut jäävät vähän alemmas meidän oikealle puolellemme. Helmi minulle kovasti kertoo, mihin suuntaan meidän olisi syytä jatkaa, mutta ohjaaja pelkää uppoavansa lähes lantiolle ylettyvään hankeen ja pysyttelee aiemmin valitussa turvallisessa suunnassa.






Lapsi ylipuhui minut ostamaan joitakin agilityesteitä kevättä varten. Meillä olisi täällä omassa kylässä agilitykilpailutkin kesäkuun alussa, mutta ne toivottavasti jäävät väliin pentueen takia. Jos nyt jotain tapahtuisi, juoksuja ei tulisi tms. niin sitten voidaan harkita uudestaan. Helmin kanssa siis tuossa lajissa kisaisi tytär nyt 9 v, en minä. Joka tapauksessa esteet ovat tulossa kovaan käyttöön, hih.

Lapsella ja koiralla on kyllä ihan oma suhde. Tässä kuvassa on annettu käsky: "Helmi, et edes ajattele syöväsi mun leipiä" ja painuttu toiseen huoneeseen. Epäilen, että Helmi ei tottele tuota ajatteluosuutta, vaikkei eväisiin koskekaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti