sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Lisää tunteja vuorokauteen....

Eihän kesällä pitänyt olla kiire vaan piti olla aikaa treenata rauhassa. Niinpä. Aika ei tahdo millään riittää töihin, lenkkeilyyn, siivoukseen, ruuanlaittoon, pihatöihin tai siihen koirien treenaamiseen. Jo pari viikkoa olen suunnitellut sellaista pidempää lenkkiä, jonka yhteyteen Helmille intensiivistä hakutreeniä, mutta jostain syystä en ole kertakaikkiaan ehtinyt. Treenit ovat olleet melko lyhyitä, mutta silti olen pyrkinyt tekemään joka päivä jotain. Vaikka se olisi sitten vain 10 minuutin pikainen nouto tai tottelevaisuusharjoitus. Hakua on treenattu pari kertaa viikossa, mutta sitäkin vain lyhyen aikaa kerrallaan. Välillä on täytynyt valita treeni tai lenkki. Tänään valittiin lenkki, yhdessä Siirin ja Helmin kanssa.
 Helmi ja Siiri eivät tosiaan joka päivä hihnassa tallustele, saati sitten yhteisessä hihnassa, mutta tänään en halunnut ottaa riskiä minkään hallitsemattoman toiminnan suhteen. Mentiin siis suurin osa lenkistä ihan sulassa sovussa kytkettynä.


Pitkospuilla pysähdyttiin poseeraamaan. Koirakaverit tosin mielummin olisivat jahdanneet toisiaan kuin pönöttäneet kuvassa.





















Juhannusta ei juhlittu jo ihan tästäkin syystä. Juhannusaaton satoi räntää ja jopa lunta. Tunturien huiput hohtivat valkoisena jonkin aikaa, mutta onneksi vain hetkellisesti. Hieman alkoi pelottaa linnunpoikasten osalta, toivottavasti selviävät kylmyydestä. Nyt onneksi on jo lämpimämpää.

Muista koirista sen verran, että Mosku ja Juri aiheuttavat edelleen harmaita hiuksia äristessään tarhan kaksinkertaisen verkon läpi. Mosku on pääpukari ja välillä onnistuu haastamaan vanhankin. Onneksi eivät suurta vahinkoa saa aikaiseksi verkon läpi, kuonoissa vain välillä naarmuja.

Vesityön treenit olisi myös mukavaa saada vähitellen käyntiin. Kunhan nyt ensin saisin lisää niitä tunteja vuorokauteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti